Back to Question Center
0

Semalt predlaže 5 verzija alata za vađenje slike

1 answers:

Alat za ekstrakciju slike olakšava izradu popisa slika pronađenih na određenoj web stranici

. Pomoću ovog alata možete izdvojiti slike i izvesti ih u JSON formatu. Ovaj alat ima korisničko sučelje i jednostavan je za korištenje. Morate samo unijeti URL web stranice koju želite analizirati i pritisnuti gumb "Pošalji". Alat za ekstrakciju slike odmah vraća sadržaj i dobiva željene rezultate. Neke njegove najnovije inačice navedene su u nastavku.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF pomaže u struganju PDF dokumenata te ih slomiti u pojedinačne odjeljke: slike, tekst, fontove i metapodatke. Možete strugati onoliko web stranica koliko želite bez ugrožavanja kvalitete. Morate samo umetnuti URL i dopustiti ExtractPDF da iscrpi svoje podatke

2. Konwerter:

Konwerter je još jedan odličan image extractor koji scraps svoje slike i Word dokumente s lakoćom. Ovaj alat je dobar za poduzeća i poslovne ljude. Pomoću ovog alata možete kopirati BMP, GIF, JPG i PNG datoteke. Jednostavno morate istaknuti podatke i pritisnuti gumb "Ekstrakt" kako biste započeli struganje. Kada se Konwerter obavlja struganjem, možete preuzeti podatke u željeni format.

3. SmallPDF:

SmallPDF je druga verzija alata za ekstrakciju slike. Ima user-friendly sučelje i može strugati onoliko slika koliko želite. SmallPDF ne samo da strugati JPG i PNG datoteke, već također izvlači podatke iz PDF dokumenata. Možete dobiti podatke u čitljiv i skalabilan format i mogu generirati više vodi na internetu. Kada umetnete URL ili prenesete sliku, samo trebate kliknuti gumb "Ogričiti" i pustiti ovaj alat da izvrši svoj zadatak.

4. PDF Online:

PDF Online je jedna od najboljih verzija alata za ekstrakciju slike. Dobiva vam visoku kvalitetu slike i olakšava velik broj web stranica. Jedini nedostatak je taj da ovaj alat može strugati do tri slike odjednom. To znači da ga ne možete koristiti za skupne projekte i morat ćete kupiti njegovu premium verziju. PDF Online ne mora biti preuzet i može podnijeti vaše zadatke za ekstrakciju podataka na mreži. To je sveobuhvatan i pouzdan program, pogodan za tvrtke, programere, kodere, IT stručnjake i webmastere.

5. PDFMate:

PDFMate je još jedna izvrsna verzija alata za ekstrakciju slike. Trenutačno je dostupan samo za korisnike sustava Windows i najpoznatiji je po korisnikovom sučelju. Pomoću programa PDFMate možete sakriti što više slika ili PDF datoteka koliko želite. Ovaj alat čak iscrtava podatke sa žutih stranica, bijelih stranica, foruma za raspravu i online direktorije. Ona ogrebotine i PNG i JPG datoteke i pouzdan je softver.

Za pravilnu optimizaciju tražilice, sve slike trebale bi imati ALT atribute. Atributi obavještavaju Google o vašim slikama i daju joj ideju o vrsti sadržaja koji objavljujete. Gore navedene verzije alata za vađenje slike su pouzdane i točne. Daju nam željene rezultate i ne trebaju nikakav kôd. Možete dobiti koristi od ovog softvera za vađenje slike kao ne-programera Source .

December 22, 2017