Back to Question Center
0

Semalt Expert objašnjava kako izvući podatke s web stranice

1 answers:

Web struganje, također poznato kao ekstrakcija web podataka, je tehnika koja se koristi za vađenje informacija s interneta. Alati za web struganje pristupaju web-mjestima pomoću Hypertext Transfer Protocol i olakšavaju nam da izvučemo podatke s više web stranica. Ako želite sakupiti i ostrugati podatke s određenih web mjesta, možete pokušati sljedeće softver za web-otpad .

1. 80 nogu

To je jedan od najboljih alata za ekstrakciju podataka. 80 nogu poznato je po korisnikovom sučelju. Izračunava i strukturira podatke prema vašim potrebama. Dostavlja potrebne informacije u sekundama i može obavljati razne zadatke u isto vrijeme. 80 nogu je prethodni izbor PayPala, MailChimp-a i Facebooka.

2. Spinn3r

Uz Spinn3r možemo dohvatiti podatke i prikriti cijelu web stranicu povoljno. Ovaj alat ekstrahira podatke s web stranica društvenih medija, vijesti, RSS i ATOM feedove i privatne blogove. Možete spremiti podatke u JSON ili CSV formatima. Spinn3r iscrtava podatke na više od 110 jezika i uklanja neželjenu poštu iz vaših datoteka. Njegova konzola za administraciju omogućuje nam da kontrolirate botove dok se cijela web lokacija kopči.

3. ParseHub

ParseHub može kopati podatke s web stranica koje koriste kolačiće, preusmjeravanja, JavaScript i AJAX. Ima sveobuhvatnu tehnologiju strojnog učenja i korisničko sučelje. ParseHub identificira vaše web dokumente, kopira ih i daje izlaz u poželjne formate. Ovaj je alat dostupan za korisnike Mac, Windows i Linux i može podnijeti do četiri projekta indeksiranja odjednom.

4. Uvoz. io

To je jedan od najboljih i najkorisnijih softvera za struganje podataka . Uvoz. io je poznat po najsuvremenijoj tehnologiji i pogodan je za programere i ne-programere. Ona strugati podatke s više web stranica i izvozi ih u CSV i JSON formate. U satu možete strugati više od 20.000 web stranica i uvesti ih. io nudi besplatnu aplikaciju za korisnike sustava Windows, Linux i Mac.

5. Dexi. io

Ako želite izdvojiti cijelu web stranicu, trebali biste probati Dexi. iO. To je jedan od najboljih i najkorisnijih podataka za struganje podataka i alata za indeksiranje. Dexi. io je također poznat kao Cloud Scrape i može nositi stotine web stranica u minuti. Izdanje na temelju preglednika postavlja alate za indeksiranje i ekstrakti podatke u realnom vremenu. Kada se podaci ekstrahiraju, možete je spremiti na Box. mreža ili Google diska ili je izravno preuzmite na tvrdi disk.

6. Webhouse. io

Ova aplikacija temelji na pregledniku i jednostavno organizira vaše podatke. Webhouse. io je najpoznatiji po svojim karakteristikama za indeksiranje i tehnologiji strojnog učenja. Pomoću ove usluge možete indeksirati masivnu količinu podataka iz različitih izvora u jednom API-ju. Sposoban je za sat vremena struganje tisućama web stranica i ne ugrožava kvalitetu. Podaci se mogu izvesti u XML, JSON i RSS formate.

7. Visual Scraper

Ovo je koristan i jednostavan za korištenje softver za ekstrakciju podataka. Pomoću Visual Scrapera možete dohvatiti podatke u stvarnom vremenu i možete ih izvesti u formate kao što su JSON, SQL, CSV i XML. Najbolje je poznato po sučelju point-and-click i može kopirati i PDF i JPG datoteke Source .

December 22, 2017