Back to Question Center
0

Najbolji alati za struganje velikih podataka - Savjeti za zavarivanje

1 answers:

Postoje razni načini za stjecanje podataka s Interneta. Neki od alata namijenjeni su hobistima, a drugi su pogodni za poduzeća i marke. Ako želite izvući podatke s privatnih blogova ili web-lokacija e-trgovine, trebali biste upotrebljavati sljedeće alate koji obećavaju kvalitetne rezultate.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub je dodatak Firefoxu. To je jedan od najpoznatijih alata za struganje i vizualizaciju velikih podataka s Interneta. Jednom instaliran i aktiviran, Outwit Hub će vam dati vrhunske web scraping mogućnosti vašem web pregledniku. Najbolje je poznat po svojim značajkama prepoznavanja podataka i ne zahtijeva programske vještine da biste dobili posao. Možete koristiti Outwit Hub za privatne web stranice i dinamičke web stranice. Ovaj freeware je pogodan za startup i srednje velike tvrtke.

2. Uvoz. io:

Uvoz. ja je dobra alternativa Kimono Labs. To je sveobuhvatna i moćna usluga za vizualizaciju i struganje velikih podataka za nekoliko minuta. Uz uvoz. ja, možete postaviti karte web-mjesta i ogrebati veliki broj web stranica. Posjeduje izvrsne sposobnosti za ekstrakciju dinamičkih podataka i obrađuje AJAX i JavaScript datoteke. Osim toga, uvoz. io izdvaja podatke iz PDF datoteka i slika bez ugrožavanja kvalitete.

3. Spinn3r:

To je odličan izbor za struganje cijelih web stranica, blogova, web stranica društvenih medija i RSS feedova. Pomoću Spinn3r možete jednostavno indeksirati i indeksirati svoju web stranicu. Koristi firehose API i daje vam opcije za jednostavno filtriranje podataka. Najbolji dio ovog programa je taj da vaše podatke križi pomoću specifičnih ključnih riječi i pomaže uklanjanju nevažnih web sadržaja.

4. FMiner:

To je sveobuhvatan alat za struganje i vizualizaciju velikih podataka na Internetu. Fminer je najbolji web program za struganje koji kombinira vrhunske značajke i lako izvodi neke projekte ekstrakcije podataka. Ako ste razvili blog i želite razviti svoje poslovanje, trebali biste upotrijebiti Fminer na kopiranje podataka s onoliko web stranica što je više moguće. Može se lako nositi s projektima koji zahtijevaju višeslojne indeksiranje i popise proxy poslužitelja.

5. Dexi. io:

Ovaj alat je dobar za dinamične web stranice i struganje podataka bez ugrožavanja kvalitete. Dexi. io je jedna od najboljih i najjednostavnijih usluga za struganje i vizualizaciju velikih podataka. Ovaj alat omogućuje postavljanje alata za indeksiranje i dohvaćanje podataka u stvarnom vremenu. Najbolje je poznato po korisničkom sučelju, a podaci se spremaju izravno u okvir. neto ili Google pogon. Također možete izvesti podatke u CSV i JSON datoteke.

6. ParseHub:

Parsehub je sveobuhvatan i koristan web program za struganje koji je izvađen iz složenih web stranica koje koriste JavaScript, AJAX, kolačiće i preusmjeravanja. Ovaj alat opremljen je tehnologijom učenja stroja i jednostavno čita i analizira vaše web dokumente. ParseHub je pogodan za Linux, Mac i Windows korisnike i može nositi do deset projekata istovremeno. Njegova besplatna verzija pogodna je za male i srednje tvrtke, a plaćena verzija dobra je za vrhunske robne marke i poduzeća. Izvoz podataka možete jednostavno izvesti u CSV, Excel i HTML formatu Source .

December 22, 2017