Back to Question Center
0

Kako rangirati Amazonove proizvode kao pro prodavatelj?

1 answers:

Ne treba reći da svaki prodajni prodavatelj treba znati rangirati proizvode tvrtke Amazon kako bi uvijek ostali na vrhu pretraživanja. Mislim da je postizanje visokog ranga vjerojatno jedini način preživljavanja tamo, budući da poboljšanje vaših trenutačnih pozicija za pretraživanje možete dobiti svoje proizvode neposredno ispred vaše ciljne publike. Dakle, ispod ću vam pokazati kako rangirati proizvode tvrtke Amazon kao pravi prodavač. Brzo prođite kroz sljedeći vodič korak po korak. Prvi korak: Identificirajte ključne ključne ključne riječi

Neka se suočimo - optimizacija vašeg unosa u proizvodu za ključne riječi

na Amazonu apsolutno se razlikuje od one koju smo imali za velike tražilice poput Googlea. To znači da ćete za identifikaciju glavnih ciljanih ključnih riječi i stvaranje početnog popisa za njih morati upotrijebiti Googleov alat za planiranje ključnih riječi - prvo i najvažnije. Na taj način ne samo da ćete stvoriti glavni popis ciljanih ključnih riječi s kojima ćete raditi, već ćete dobiti veliku sliku svih općih trendova korištenja ključnih riječi.

Drugi korak: Pročistite svoj glavni popis u konačni popis za provjeru

Nakon što dobijete glavni popis ciljanih ključnih riječi, vrijeme je da to učinite nešto kraćim. Mislim da ćete ga morati precizirati na puno kraći kontrolni popis koji sadrži samo najbolje od vaših nepristupačnih ključnih riječi i kombinacija dugotrajnih pretraživanja proizvoda. Na taj način preporučujem upotrebu jednog od sljedećih ključnih riječi za istraživanje i alate za prijedlog koji su posebno osmišljeni za Amazon prodavače. Slobodno isprobajte bilo koji od njih - uglavnom zato što sam ih testirala i za moju optimizaciju za unos proizvoda na Amazonu. Uostalom, samo je od vas da odlučite tko odabrati. - ovaj online pomoćnik će biti osobito koristan za najranije faze vaših istraživanja ključnih riječi. Što se tiče mene, koristio sam Sellics tijekom faze brainstorminga. I sve je bilo vrlo jednostavno - sve što sam trebao tamo bilo je samo unijeti nekoliko mojih glavnih ciljanih ključnih riječi i dobiti pomoć u vezi s nekim vrijednim prijedlozima za ključne riječi i korisnim savjetima, koji su izvučeni izravno iz najbližih konkurenata niša / kategorije na Amazonu.

  • Sonar - pokazao mi se iznimno korisnim kad još nisam svjestan kako proizvodima rangirati na Amazonu kao profesionalac. Jednostavno rečeno, ovaj alat za istraživanje ključne riječi omogućuje svakom prodavaču Amazon da otkrije sve vrijedne ključne riječi i kombinacije dugih repnih koji su potrebni kako bi dobro rangirali svoje proizvode. Slično kao i kod alata Sellics za ključne riječi, Sonar treba ispuniti samo jednu ključnu riječ kako bi vam pružila najbolje reference ključnih riječi, potpomognute nekim vrijednim web mjerilima, kao što su prosječna procjena volumena pretraživanja, trenutni trendovi korištenja itd Source .
  • December 22, 2017